Dit is een recept voor 2 personen. Ingrediënten:
- 1 sjalot
- 30 ml olijfolie extra vierge
- 250 g champignons
- 150 g verse spinazie
- 4 takjes dragon
- 4 eieren
- Vul eventueel aan met 2-4 snee roggebrood
Bereiding:
- Snipper de sjalot fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de sjalot circa 2 minuten. Snijd de champignons in vieren, voeg ze toe aan de sjalot en bak circa 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe, laat de spinazie slinken en breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Hak de dragon fijn. Kluts de eieren, voeg de helft van de dragon, de spinazie en de champignons toe en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit een scheutje olie in de koekenpan van de groenten en schenk het ei-spinaziemengsel erin. Bak de omelet met een deksel op de pan op laag vuur in circa 6 minuten gaar.
- Serveer de omelet op borden en strooi er de resterende dragon over.
Comments